Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Straks je eigen Château bij het diner?

Je kunt zowel witte als rode wijn maken. Er wordt door de liefhebbers al fanatiek zelf bier en cider gebrouwen en daar komt nu ook wijn bij. Binnen twee weken kun je al aan je eigen Château zitten, ruim op tijd om tijdens de feestdagen je eigen wijn te kunnen schenken, dus. Met de Make your own W...

Straks je eigen Château bij het diner?

Je kunt zowel witte als rode wijn maken.

Er wordt door de liefhebbers al fanatiek zelf bier en cider gebrouwen en daar komt nu ook wijn bij. Binnen twee weken kun je al aan je eigen Château zitten, ruim op tijd om tijdens de feestdagen je eigen wijn te kunnen schenken, dus.

Met de Make your own Wine Kit van Hema (€ 32,50, ook een leuk cadeau voor de thuisbrouwer die eens iets anders wil) kun je zowel witte wijn als rode wijn maken en uit elke kit komt tot wel vijf liter wijn. Genoeg dus, om al je gasten een lichte buzz te bezorgen.

"Zelf wijn maken is een hogere bezigheid dan het drinken ervan," zegt wijnkenner en officieel Master of Wine, Cees van Casteren. "Wijn van je eigen ‘Château’, wie wil dat nou niet?" De wijnkit past bovendien in de trend van terug naar puur leven en weten waar je eten en in dit geval drinken vandaan komt. Santé! 

Openingsbeeld (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in