Bijzondere aanbiedingen, speciaal voor lezeressen!

In de 35 jaar dat Nouveau inmiddels bestaat, hebben we onze lezers aardig leren kennen. We weten dat de Nouveau-vrouw stijlvol is, graag positief naar dingen kijkt, aardig wat in haar mars heeft en talent heeft om te genieten van het goede leven. En daar helpen we graag aan mee!

De inrichting van de nieuwe Nouveau Voordeelshop is dan ook helemaal op jouw smaak afgestemd. Je vindt er beautyproducten en wijnpakketten, maar ook films, series, online cursussen en masterclasses, en kookboeken die je vast zullen aanspreken.

Article continues after the ad

Daarnaast onder andere geweldige arrangementen voor een paar dagen weg, te boeken wanneer dat weer kan. Maar ook bijvoorbeeld originele cadeaus en sporttoestellen voor thuis met fikse korting. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, er zijn altijd weer nieuwe aanbiedingen te vinden - kijk snel, het aanbod mag er zijn! 

Coronaproof winkelen met Nouveau kan vanaf je eigen bank en we zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Kijk dus gerust even rond in de Nouveau Voordeelshop – je vindt er vast iets van je gading!