Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sonja Bakker reageert op plagiaatkwestie

'De beschuldigingen zijn heel vervelend.' Sonja Bakker heeft gereageerd op de beschuldigingen van plagiaat. De dieetgoeroe vindt de beschuldigingen aan haar adres 'erg vervelend'. Het Instagram-account van Sonja Bakker is verwijderd, nadat ze werd beschuldigd van plagiaat en werd gerapporteerd do...

Sonja Bakker reageert op plagiaatkwestie

'De beschuldigingen zijn heel vervelend.'

Sonja Bakker heeft gereageerd op de beschuldigingen van plagiaat. De dieetgoeroe vindt de beschuldigingen aan haar adres 'erg vervelend'.

Het Instagram-account van Sonja Bakker is verwijderd, nadat ze werd beschuldigd van plagiaat en werd gerapporteerd door honderden Instagram-gebruikers

Samen met haar team doet Bakker nu onderzoek om te kijken of er "iets fout is gegaan". De dieetboekenschrijfster zou recepten van andere collega's hebben overgenomen en geplaatst op Instagram, waarna door een van de originele auteurs actie is ondernomen.

'Alles is in werking gezet. Allemaal vervelend'

Sonja laat weten dat niet zij zelf de recepten plaatst, maar dat ze een team heeft die dat voor haar doet. 'Met die mensen heb ik nu overleg om te kijken of er iets fout is gegaan. Meer informatie kan ik dus op dit moment niet geven. Alles is in werking gezet. Allemaal vervelend', vertelt ze. Bakker is nog wel actief op Facebook, daar heeft ze inmiddels alle gestolen recepten verwijderd.