Ook bij boerenkool is een lekkere fles te schenken!

Net verschenen: de herziene uitgave van Welke wijn waarbij, de bestseller van Hubrecht Duijker. Deze ultieme wijngids voor het combineren van wijnen en gerechten is al 20 jaar onafgebroken in druk, een uitzonderlijke prestatie.

Article continues after the ad

Rood bij vlees en wit bij vis? Het is geen ijzeren wet meer, het uitgangspunt is nu vooral mooie combinaties van wijn en spijs creëren, waarbij zowel het eten als het drinken iets extra's krijgt.  


Met 'Welke wijn waarbij'  (15 euro) kun je makkelijk opzoeken wat de best passende wijnen zijn bij sushi, wilde eend, tamme eend, hazenpeper, brie, chocoladetaart en honderden andere gerechten, ja zelfs boerenkool met worst. In deze gids vind je het in een handomdraai, dankzij de praktische indeling en een uitstekend register: op wijn én op gerecht! Als extraatjes geven sommeliers en chef-koks hun persoonlijke wijn-spijstips. Proost! 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in