Bubbels en herinneringen aan je mixed tapes!

Handen omhoog wie ooit een radiocassettespeler had. En met zweterige vingers boven de opnameknop en play hing bij de Avondspits en de Top 40, om de nieuwste hits te kunnen opnemen (en dan maar hopen dat de DJ er niet doorheen kletste!). Om maar te zwijgen over de mixed tapes die we maakten voor vriendjes en vriendinnen. Instant weemoed, toch?

Article continues after the ad

Met Veuve Clicquot kun je erop proosten in de vorm van een limited edition champagne giftbox: de Clicquot Tape. Het champagnehuis liet zich inspireren door iconische audiocassetteband uit de jaren '60 en ontwierp zes verschillende retro-designs met de typerende Veuve Clicquot Yellow-kleur als basis. De giftbox bevat de Veuve Clicquot Yellow Label cuvée en is verkrijgbaar bij geselecteerde slijters en de Bijenkorf.

Het ontwerp van de limited edition giftbox is tot in de details uitgewerkt: van de kleine schroeven in de vorm van de symbolische Veuve Clicquot-komeet tot de wielen die draaien als een echte audiocassetteband. Daarnaast bestaat de Clicquot Tape uit een 100% recyclebare verpakking. De inlay is gemaakt van 100% duurzaam pulpmateriaal en is gemakkelijk te verwijderen, zodat de doos een tweede leven kan krijgen als bewaardoos.

The Power Issue van Nouveau ligt NU in de winkel, maar je kunt het ook online bestellen, zonder verzendkosten, op Magazine.nl!