Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Samen met je dochter naar Tina de musical!

Hoofdredacteur Claudia ging met haar dochter Fardau naar Tina de Musical: “Het meidenblad Tina bestaat dit jaar 50 jaar. Ter gelegenheid daarvan tourt er een musical door Nederland. Uniek, Tina is het állereerste tijdschrift in Nederland dat een eigen musical heeft." Waar het over gaat? Tina, Puc...

Samen met je dochter naar Tina de musical!

Hoofdredacteur Claudia ging met haar dochter Fardau naar Tina de Musical: “Het meidenblad Tina bestaat dit jaar 50 jaar. Ter gelegenheid daarvan tourt er een musical door Nederland. Uniek, Tina is het állereerste tijdschrift in Nederland dat een eigen musical heeft."

Waar het over gaat? Tina, Puck en Fabio maken wekelijks heel veel avonturen mee tijdens het maken van de nieuwste Tina.

Lees ook: 5 redenen waarom Audrey Hepburn onvergetelijk was als Eliza Doolittle

Enorm komisch
Dankzij Tina en haar vrienden wordt het blad altijd weer goed gevuld. Maar wat moet Tina als haar ouders veel te druk zijn? En als ze stiekem verliefd wordt op die knappe hunk Bobby? Gelukkig komt oma speciaal uit het buitenland om haar te helpen. "En oma, dat is de enorm komische Annick Boer. Mijn dochter en ik lagen in een scheur."

Tina de Musical speelt ruim 100 keer door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Bestel vanaf € 16,60 je tickets via Theaterclub.nl voor deze familiemusical.