En je kunt er een persoonlijke videoboodschap aan toevoegen.

Zoek je nog een originele verrassing voor Valentijnsdag? Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, De Dessertclub, lanceert een exclusieve Dessertbox voor lovers (en andere smulpapen).

Article continues after the ad

Het betreft een ontbijt- én patisseriebox, die gedurende de hele dag gebruikt kan worden. Daarnaast kunnen geliefden elkaar nog extra verwennen door een persoonlijke videoboodschap mee te sturen.

Goed om te weten: op dit moment zijn er nog geen foto's van de inhoud van de Valentijnsbox.

We illustreren deze post dus met wat andere lekkere dingen van de Dessert Club, om je een idee te geven van hun stijl.

De Valentijns Dessertbox begint met een Petit Dejeuner met daarbij 'Sunny side up' van Lemon/yoghurt mousse, love crunch van homemade granola, een homemade Brioche met verse chocopasta en peren/gember sap. 

Daarna kan er worden genoten van Des Amore: passionate strawberry cheesecake van lemon merengue en basilicum. 

Vervolgens word je meegenomen met La Vie en Rose: een Charlotte Russe van lychee, roos en framboos. Er wordt afgesloten met echte Sweethearts: een assortiment van friandises.

Over De Dessertclub 

De Dessertclub is het eerste dessert only restaurant van Nederland. Het pop-up restaurant opende vorig jaar in Apeldoorn en was binnen een paar uur volledig volgeboekt.

Wegens het grote succes kwam er een vervolg met een compleet nieuw menu: Chapter Two. Wegens de huidige maatregelen is De Dessertclub op dit moment helaas gesloten, maar kun je dus terugvallen op de box.  

De box bestellen

De Valentijns Dessertbox is tot en met 10 februari te bestellen via Dessertclub en kost 49,50 euro voor twee personen. De box kan ook worden aangevuld met bijpassende wijnen en huisgemaakte bonbons.

Omdat de gerechten dagvers worden voorbereid, is de box beperkt beschikbaar. De box is in bijna heel Nederland op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari verkrijgbaar. Afhalen in Apeldoorn op diezelfde data is ook mogelijk. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in