Ver weg van de meute, in stijl vakantie vieren.

De coronapandemie gaat ongetwijfeld de vakantiewensen en -behoeften van consumenten veranderen. Niet alleen qua bestemming, vervoer en vermaak gaan er verschuivingen plaatsvinden, maar zeker ook qua keuze in accommodatie.

Torenhoge hotelkamerfabrieken en hutjemutje op bijvoorbeeld kolossale cruiseschepen worden naar verwachting minder populair, terwijl de vraag naar meer privacy, rust en ruimte zal stijgen.

Article continues after the ad

Tegen deze achtergrond zullen landelijk gelegen villa’s de komende jaren in toenemende belangstelling staan.

Pareltje

Ibiza heeft er zo eentje: het Can Lucc Hotel Rural ligt in een schitterende tuin met veel bloemen, naald- en palmbomen, een oase van groen en verwijderd van het massatoerisme.

Voor de ultieme privacy huur je er een van de villa’s – het paradepaardje is villa Jaume Curt met een eigen zwembad.

Het kleinschalige boetiekhotel ligt op 2 kilometer van het dorpje Sant Rafael.

Het is het levenswerk van het echtpaar Lucas Prats en Tina Soriano die het 200 jaar oude landgoed lieten verbouwen tot een luxueuze accommodatie waarbij veel originele materialen zijn hergebruikt.

Naast 12 kamers in het hoofdgebouw zijn er ook acht villa’s waarvan zes met een eigen terras die een panoramisch uitzicht op de omgeving bieden. 

Foto's (c) Can Lucc Hotel Rural

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in