Het wordt smullen in Schotland
Het wordt smullen in Schotland

Lekker eten én een masterclass: 'Whit's fur ye'll no go past ye.'

Oké, stel je even voor: rust en natuurschoon. Vermoedelijk wat sneeuw, in ieder geval rijp. Het betere Balmoralgevoel in een Victoriaanse lodge...

Article continues after the ad

...maar dan in het Alladale Wilderness Reserve in de Schotse Hooglanden. Met een topkok in de keuken. Mjum.  

Michelin-ster kok Tom Aikens levert voor deze speciale culinaire reis in februari 2020 een 4-daags menu van streekingrediënten als extra eerbetoon aan deze Schotse ervaring. En hij geeft ook nog een masterclass aan zijn gasten (Tom schijnt te hebben beloofd dat het geen haggis wordt, maak je geen zorgen).  

En wat betekent 'Whit's fur ye'll no go past ye' nu precies? Het is zoiets als: 'Wat je moet overkomen, zal je overkomen.' Mooi motto. Voor meer informatie: Satopia Travel.

Foto's (c) Tom Aikens, Visit Scotland 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in