Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: het eerste hotel van de poolcirkel

Voor op de bucketlist: een nachtje poolcirkel. Reizen is nog even lastig, maar wegdromen en plannen maken wel. Bijvoorbeeld om het Noorderlicht eens zelf te aanschouwen in dit hyperluxe spa-hotel in Noorwegen. Begin 2022 moet het open zijn: Hotel Svart, gelegen tussen de gletsjers bij Meløy in de...

Zien: het eerste hotel van de poolcirkel

Voor op de bucketlist: een nachtje poolcirkel.

Reizen is nog even lastig, maar wegdromen en plannen maken wel. Bijvoorbeeld om het Noorderlicht eens zelf te aanschouwen in dit hyperluxe spa-hotel in Noorwegen.

Begin 2022 moet het open zijn: Hotel Svart, gelegen tussen de gletsjers bij Meløy in de Noorse provincie Nordland. Zo noordelijk als wat, en niet alleen daarom uniek.

Naast de ligging bij de poolcirkel en het excentrieke uiterlijk van het gebouw beloven ook de services buitengewoon bijzonder te worden, bij Svart. Zo boek je een persoonlijk 'wellnessplan' inclusief geluidshealings, reflexologie, cryotherapie en tal van andere Noorse schoonheidsgeheimen.

Dat alles omringd door pure luxe en met misschien wel het mooiste uitzicht ter wereld. Meer weten? Kijk op de site van Svart. Reserveren kan nog niet, vooruitkijken wél.

Beeld: Svart

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in