Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zeg wereldreiziger, Airbnb heeft nu een OMG-categorie

Als in: 'Oh my God, wat een droomplek!' De een is blij met een schoon bed en een fijne douche, de ander zoekt een overnachting in hartje stad en voor een derde is de accommodatie belangrijker dan het doel. Voor die laatste categorie heeft Airbnb nu de OMG-filter, zodat je kunt zoeken op slaapplaa...

Zeg wereldreiziger, Airbnb heeft nu een OMG-categorie

Als in: 'Oh my God, wat een droomplek!'

De een is blij met een schoon bed en een fijne douche, de ander zoekt een overnachting in hartje stad en voor een derde is de accommodatie belangrijker dan het doel.

Voor die laatste categorie heeft Airbnb nu de OMG-filter, zodat je kunt zoeken op slaapplaatsen in de categorie weird & wonderful, voor een beetje extra avontuur (en een fijn plaatje op Instagram). Zoals…

Villa Casa Acantilado

De villa is van alle gemakken voorzien (waaronder een zwembad) en biedt uitzicht op zee, maar is toch het meest OMG door de enorme Gaudi-factor van alles.

Birdbox, Sogn og Fjordane

Voor fitte types is er de Birdbox in Noorwegen, op een kwartier lopen van de dichtstbijzijnde parkeerplaats. In de winter kun je er skiën, in de zomer hiken en zwemmen en enige zelfredzaamheid is wenselijk, maar het uitzicht is – wauw.

Glazen Huis

In een lavawoestijn bij Hella op IJsland staan glazen huisjes. Waanzinnig uitzicht op de omliggende vulkanen, zowel overdag als 's nachts – dan kijk je door het glazen dak naar de sterren. In de huisjes in een keuken, erbij staat een hot tub.

Airship Pod

In het Schotse Drimnin staat het Airship 2, met uitzicht op de Sound of Mull. Mooi ingericht, wel zelf boodschappen doen. Voor de liefhebbers van rust, natuur en hiken.

Anemomilos, Volimes

Slapen in een Griekse windmolen? Alleen al de moeite waard om het uitzicht op de Ionische Zee. Geen plek voor wie van flaneren houdt, wel iets voor wie rust zoekt en van dineren met uitzicht op zee.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in