Neem een luxe-huizen-abonnement!

Het wordt neergezet als 'De Netflix van de vakantieverhuur', maar je kunt er ook heerlijk toeven als je wél wilt doorwerken. Welkom in de toekomst van het mooie huizen huren: neem een abonnement en slaap steeds 30 nachten op een andere locatie.

Article continues after the ad

Oké, het zal misschien even moeten wachten tot de reisbeperkingen voorbij zijn, maar dan kun je met een abonnement op Oasis Passport voor een huurprijs van circa 1500 euro in de maand wisselen tussen de mooiste huizen over de hele wereld.

En... verhuizen maar

Er staan 350 woningen op de site, en steeds moet/mag je er een maand verblijven. Langer mag ook trouwens. In die periode kun je heerlijk leven in een andere woonplaats. En als je alles gezien hebt, klap je je laptop in en verhuis je gewoon weer naar iets (of ergens) nieuws. Mits je een laptopbaan hebt dan, maar dat hebben natuurlijk wél steeds meer mensen.

Voor die huurprijs, die per maand niet eens zó hoog hoeft te zijn, zit je in Austin, Barcelona, Bogotá, Buenos Aires, Denver, Londen, Madrid, Mexico City, Miami, Paris, Rio de Janeiro, Rome, Santiago of São Paulo. In een plaatje van een huis met wifi, gratis huishoudster en een lokale conciërge die je naar de mooiste plekjes kan verwijzen.

Oké, vliegen moet je nog steeds. Maar je kunt wel een tijdje blijven... aanlokkelijk idee.

Beeld: Oasis Passport/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in