Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je heen: een pop-up spa in Portofino

Wellness in stijl, met dank aan Dior. Voor een chique wellness collab heeft Dior de handen ineen geslagen met Belmond (van de luxe reizen) voor een pop-up spa in Hotel Splendido in Portofino, een parel waar ook Grace Kelly en Maria Callas zich al graag verpoosden. Denk aan het beste op het gebied...

Wil je heen: een pop-up spa in Portofino

Wellness in stijl, met dank aan Dior.

Voor een chique wellness collab heeft Dior de handen ineen geslagen met Belmond (van de luxe reizen) voor een pop-up spa in Hotel Splendido in Portofino, een parel waar ook Grace Kelly en Maria Callas zich al graag verpoosden. Denk aan het beste op het gebied van La Dolce Vita met uitzicht op de Italiaanse Rivièra.

Er zijn twee sparuimtes ingericht voor vertroetelbehandelingen en Maria Grazia Chiuri van Dior heeft niet alleen die maar ook de terrassen van de Bagni Fiore Beach Club een make-over gegeven met het kenmerkende Toile de Jouy motief.

Op het spa-menu de nieuwe Dior Bronze Signature Massage en het nieuwste in skincare, plus de verkrijgbaarheid van een limited edition van het parfum Escale à Portofino (denk aan bergamot, citroen, amandel, oranjebloesem).

Voor een lazy lunch kun je terecht op La Terrazza, het met blauweregen beschaduwde terras.

Wil je blijven slapen, dan kun je terecht in het hotel.

Meer informatie: Hotel Splendido

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in