Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voor op de wishlist: 5 sterrenluxe in Venetië

Een nieuw hotel voor op de bucketlist! Voorlopig moeten we het nog even doen met dromen, maar dromen doen we graag. Over een fijn vijfsterrenhotel in Venetië bijvoorbeeld. In mei gaat er een nieuwe open: Ca' di Dio. En dio mio wat kijken we daar naar uit. Van het pand (uit 1272) tot de locatie (a...

Voor op de wishlist: 5 sterrenluxe in Venetië

Een nieuw hotel voor op de bucketlist!

Voorlopig moeten we het nog even doen met dromen, maar dromen doen we graag. Over een fijn vijfsterrenhotel in Venetië bijvoorbeeld. In mei gaat er een nieuwe open: Ca' di Dio. En dio mio wat kijken we daar naar uit.

Van het pand (uit 1272) tot de locatie (aan de Riva Ca' di Dio met uitzicht op de lagune), de eigen spa en de prachtige suites – in deze oase van rust willen wij wel een nachtje of wat stukslaan.

Met een diner op de binnenplaats, drankjes op het dakterras... de zon op je gezicht. Voor wie al een lijstje klaar heeft liggen voor post-pandemie: dit hotel mag daar zeker op.

Iets om naar uit te kijken.

Beeld: Ca' di Dio, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in