'The One zonder de acteurs aan boord.'

Het is te hopen dat de Friends-hype lang genoeg aanhoudt om de afvaart te halen. Maar voor wie dol is op de serie, is er nu een thema-cruise rond de populaire jaren 90-sitcom.

Article continues after the ad

Een en anders gaat zich afspelen op de Celebrity Equinox. Die vertrekt vanaf Fort Lauderdale in de Verenigde Staten om via een aantal andere plekken in Florida door te varen naar Mexico.

De Cruise With Friends vindt plaats van 15 tot en met 21 mei 2022 en biedt plaats aan 500 gasten. Er komen spelletjes, kostuumfeestjes en andere activiteiten die gericht zijn op Joey, Monica, Chandler, Phoebe, Rachel en Ross, de New Yorkse vrienden om wie de show draait.

De kamerprijzen variëren van 1350 euro voor een binnenhut tot 2500 euro voor een sky suite met balkon. De acteurs zelf zullen niet aanwezig zijn, benadrukt de organisatie, voor het geval fans teleurgesteld mochten zijn hun idolen niet tegen het lijf te lopen.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in