Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vakantietrend: luxe villa's met hotelservice

Voor wie ook post-pandemie aan de eigen bubbel hecht. Het is de overtreffende trap van 'een huisje huren', het nieuwe Villas by Relais & Châteaux aanbod. Het gaat om een online portfolio van meer dan 500 luxe villa’s... Villa op het terrein van Son Brull Hotel & Spa in Spanje ...in momenteel dert...

Vakantietrend: luxe villa's met hotelservice

Voor wie ook post-pandemie aan de eigen bubbel hecht.

Het is de overtreffende trap van 'een huisje huren', het nieuwe Villas by Relais & Châteaux aanbod. Het gaat om een online portfolio van meer dan 500 luxe villa’s...

Villa op het terrein van Son Brull Hotel & Spa in Spanje

...in momenteel dertig landen die privé afgehuurd kunnen worden voor een vakantie met vrienden of familie. Je krijgt er de persoonlijke service van een vier- of vijfsterren hotel bij.

Veilig én luxe  

Het nieuw aanbod speelt in op de veranderende houding van de consument als gevolg van de pandemie.

Villa Dimora Il Borro in Italië

Je kunt zo veilig en vertrouwd in je eigen bubbel vakantievieren, maar dan wel in luxe en met een hoog service niveau, te vergelijken met die van een Relais & Châteaux-hotel.

Strenge criteria

Voor de villa's gelden strenge selectiecriteria om de kwaliteit en de privacy te waarborgen. Elke villa is exclusief te huur, heeft een eigen toegang en geen aangrenzende buren (met uitzondering van de villa’s in stadscentra).

Villa Sarnellly, Le Domaine de Verchant in Frankrijk

Daarnaast heeft elk pand een minimale oppervlakte van 70m², speciale eetruimtes en terrassen groot genoeg om op te feesten. Veel accommodaties profiteren ook van extra functies, zoals privézwembaden, stranden, bubbelbaden en tennisbanen.

Exclusief te Ermelo

Een mooi voorbeeld van het aanbod in de collectie is Villa Struyckenbergen op Landgoed Het Roode Koper in Ermelo met uitzicht op de heide en de herten.

Het huis ligt aan de Stakenbergse heide, waar de schaapskudde van Elspeet graast en de heide overgaat in het Leuvenumse Bos.

Het uitzicht vanuit deze villa (geschikt voor 12-14 personen) op de heide is magnifiek en de omgeving biedt alles waar de Veluwe om bekend staat: uitgestrekte bossen, heideheuvels en vennen, zandverstuivingen, herten, wilde zwijnen en honderden vogels.

De vakantievilla heeft niet alleen een riante keuken, maar ook wellness faciliteiten.

Voor meer informatie: Relais & Chateaux

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in