Luxer dan luxe op de Malediven.

Altijd al een eigen eiland willen hebben? Op de Malediven maken ze het, voor een ton per nacht, werkelijkheid. Maar voor dat geld heb je ook wat hoor. 

Het Anantara Dhigu Maldives Resort, ergens middenin de Indische Oceaan, biedt vanaf deze zomer een zogenaamd 'buy-out-pakket'. Waarmee je het hele eiland, dat normaal plaats biedt aan 110 koppels en gezinnen, uitkoopt. Voor ultieme privacy, het mooiste feest ooit, of wat je ook maar kunt bedenken.

Article continues after the ad

Voor die prijs word je per speedboot naar het eiland gebracht met je hele gezelschap, krijg je een dagelijks ontbijt (maar dus géén diner, shocking wel en kun je gebruikmaken van alle faciliteiten van het eiland, zoals surfen, snorkelen, waterskiën, parasailen en nog veel meer.

Ontspan in de zwembaden (er zijn er genoeg), ga lekker naar de spa, doe een lesje yoga, ga op kookles of ga gewoon fijn het strand op. 's Avonds schuif je aan voor een diner in een van de restaurants, en kijk je een filmpje in de buitenbioscoop op het strand.

En dan begint het de volgende dag weer allemaal opnieuw, want voor één enkele nacht vlieg je natuurlijk niet uit (als dat straks weer mag). Er geldt sowieso ook een minimum van drie nachten voor de privé-optie. Maar als je circa 200 van je beste vrienden uitnodigt en de kosten deelt, valt het relatief best mee. Voor een privé-eiland dan.

Beeld: Anantara Dhigu Maledives Resort

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in