Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

The Scarlet Lady is alleen voor volwassenen

Geen kinderen, geen buffetten, geen beperkingen Richard Brandson Virgin Airlines heeft al party-vliegtuigen, met een ongedwongen service en cabinelichten die aan een club doen denken. En nu heeft de magnaat iets nieuws bedacht: vanaf 14 januari 2020 kun je boeken voor zijn nieuwe kindervrije crui...

The Scarlet Lady is alleen voor volwassenen

Geen kinderen, geen buffetten, geen beperkingen

Richard Brandson Virgin Airlines heeft al party-vliegtuigen, met een ongedwongen service en cabinelichten die aan een club doen denken. En nu heeft de magnaat iets nieuws bedacht: vanaf 14 januari 2020 kun je boeken voor zijn nieuwe kindervrije cruiseline Virgin Voyages, die zal varen tussen 1 april en 25 oktober 2020.

The Scarlet Lady onderscheidt zich van andere cruiseschepen met de regel dat passagiers (Branson noemt ze graag 'opvarenden' ) een leeftijdsgrens van minimaal achttien jaar moeten hebben. Er zijn bars, er is een zwembad en een spa die op een grot lijkt, maar er zijn geen kinderfaciliteiten aan boord.

Ook het traditionele buffet restaurant ontbreekt, de gasten vinden aan boord foodhalls en kraampjes op thema (Mexicaans, Italiaans, New York), food trucks en luxe restaurants om in te dineren.

De 'outdoor lounge' zoals Richard het zonnedek noemt, is geïnspireerd op lounges in de Hamptons, Ibiza en Bali. De nadruk ligt op wellness, Vitamine Sea en verkwikt weer van boord gaan.

"Ik heb niet zomaar een schip laten bouwen," aldus Richard, "maar een verlangen naar de zee." Toe maar.

Foto's (c) Virgin Voyages

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in