Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Roches Rouges is je nieuwe hotel aan de Rivièra

De glamour van de sixties met het comfort van nu. Op een beschutte plek aan de Côte d'Azur, op tien minuten rijden van St Raphaël, ligt Les Roches Rouges. Het is genoemd naar het achtergelegen  Massif de L’Esterel en het is een pareltje in de stijl van de 1950's, 1960's, maar dan met modern comfo...

Roches Rouges is je nieuwe hotel aan de Rivièra

De glamour van de sixties met het comfort van nu.

Op een beschutte plek aan de Côte d'Azur, op tien minuten rijden van St Raphaël, ligt Les Roches Rouges. Het is genoemd naar het achtergelegen  Massif de L’Esterel en het is een pareltje in de stijl van de 1950's, 1960's, maar dan met modern comfort en uitzicht op het ILe d'Or.

Les Roches Rouges is een hotspot voor fashion influencers en andere kosmopolitische gasten, veelal uit Europa.

Ooit was het een vrij eenvoudig motel, tot hotelier Valéry Grégo het kocht en transformeerde in misschien wel het meest glamoureuze en fotogenieke hotel aan de Rivièra. Een De Sede DS600 bank in de receptie, Céramiques du Beaujolais potten op de balie, abstracte vingerverfkunst van Caroline Denervaud aan de muur, vintage meubilair van Charlotte Perriand en George Nakashima – het klopt allemaal.

Er zijn twee zwembaden (waaronder een zoutwaterbad dat bij elke vloed ververst wordt), een openluchtcinema, drie bars en je kunt er duiken, yogales krijgen, een kookcursus volgen en zeilen en vissen.

En vooral: ontbijten met uitzicht op zee.

Het hotel heeft een eigen Esthederm Spa met een speciaal 'zelfbruinerprogramma'. Elke avond vind je een ansichtkaart op je bed met de activiteiten van de volgende dag: sublieme service, zonder dat het formeel of ongemakkelijk wordt.

In de twee restaurants wordt Frans Provençaals gekookt door chef José Bailly. Zijn bijbel is 'La Cuisine Provençale de la Tradition Populaire', een kookboekklassieker uit 1963 van René Jouveau.

Het La Terrasse restaurant won eerder dit jaar een Michelinster voor het gebruik van streekproducten.

Les Rouches Rouges houdt een winterslaap en gaat op 7 mei 2020 weer open. Kamers in het laagseizoen vanaf 290 euro.

Foto's (c) Les Roches Rouges

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in