...en wij willen wel!

Virgin-baas Richard Bransons Necker Island is legendarisch: het is de plek waar menig A-lister op vakantie gaat. Ver van nieuwsgierige ogen en in ultieme luxe. En gewone stervelingen kunnen er, mits ze diep in de buidel tasten, ook af en toe een plekje regelen.

Dat wordt vanaf komende zomer nog iets gemakkelijker, want Mr. Branson heeft er sinds kort een tweede eiland bij. Het moet een waar toevluchtsoord worden, en eentje waar wij makkelijk ons de laatste twaalf maanden gespaarde vakantiegeld op kunnen stukslaan.

Article continues after the ad

Kamer te huur

Moskito Island heet het (geen zorgen, die naam staat niet voor muggen maar voor de vorm van een musket), en het ligt pal naast Necker Island. In 2007 kocht de miljardair het, en er is dus stevig werk in gestoken om er net zo'n paradijsje van te maken als Necker.

Bransons eigen privéwoning met elf kamers ligt er ook, en die komt gewoon te huur. Waardoor een leven als een miljardair ineens een tikje meer binnen handbereik komt. Daarnaast zijn er een watersportcentrum, een strandhuis, een prachtig zwembad, een bar, een tennisbaan en natuurlijk een aantal restaurants.

2000 dollar per nacht

Daarnaast komen er later dit jaar nog meer villa's bij, die ook allemaal verhuurd worden.

Wil je alle elf kamers boeken, dan kost dat zo'n 25.000 dollar per nacht. Een losse kamer kost ongeveer 2000 dollar (ja, per nacht). Maar voor dat geld heb je wel je eigen privéchef, al je maaltijden en alle ander gemakken die je maar kunt wensen inbegrepen.

Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat.

Beeld: Moskito Island

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in