Voor als je een écht bijzondere accommodatie zoekt.

De Michelingids ken je: het is een baken voor liefhebbers van uitstekend en interessant uit eten gaan. Wat veel mensen niet weten, is dat er ook een equivalent voor vakantiehuizen, jachten, B&B's en gastheren en - vrouwen bestaat, met een speciaal geselecteerd internationaal aanbod: de Plum Guide.

Article continues after the ad

Het is vooral geschikt voor mensen met vrij veel reis- en vakantie-ervaring, die graag op een authentieke plek verblijven, een beetje weg van de massa.

De steden die momenteel online staan, zijn Londen, Los Angeles, Kopenhagen, Lissabon, Parijs, Rome, Madrid, Berlijn, New York, Milaan, Barcelona en Tel Aviv.

Per stad kun je ook nog zoeken op wijk of buurt.

Alle locaties zijn persoonlijk door iemand van het Plum Team getest 'met een schier dwangneurotische benadering van wie er wel en niet op de lijst komt. Algoritmes hebben nu eenmaal soms een twijfelachtige smaak'.

Slechts één op de tien adressen komt door de ballotagecommissie. Uitgangspunt is dat je kwaliteit voor je geld krijgt, of je nu een kamer boekt van 80 of 2000 euro per nacht.

Foto's © The Plum Guide

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in