Vinicunca in Peru
Vinicunca in Peru

Dompel je even onder in alle facetten van dit mooie land.

Peru mag dan de culinaire hotspot van Zuid-Amerika zijn en bovendien boordevol prachtige kunst, cultuur en architectuur staan, het is momenteel nog wat lastig om erheen te reizen.

Niet getreurd: Peru on Tour komt naar Nederland. Dit is een reizende Peru-tentoonstelling waarbij alle facetten van het land centraal staan. Natuur, mode, food, cultuur en reisinspiratie uit Peru worden in de spotlights gezet.

Article continues after the ad

Er is een grote 3D-maquette van Machupicchu en (gratis) proeverijen van onder meer koffie, chocolade en pisco, de nationale Peruaanse drank. Bovendien maken alle bezoekers kans om vliegtickets naar de hoofdstad Lima te winnen.

De Peru-beleving is op 2 oktober te bezoeken op Rotterdam The Hague Airport, van 3 t/m 4 oktober bij de Markthal in Rotterdam en van 5 t/m 10 oktober op Amsterdam Schiphol buiten op het plein bij Schiphol Plaza. De tentoonstelling is geopend van 10.00 tot 18.00 uur en gratis toegankelijk.

Foto (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in