Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Op hysterisch luxe naar Griekenland

All-inclusive on steroids. Je vakantiebudget is deze zomer vermoedelijk hoger dan ooit, net als de nood om even helemaal weg te zijn trouwens. Mogen wij je dit ultieme luxereisje naar de onbekendere Griekse eilanden aanraden? Om de pleister er maar direct van af te trekken: deze exclusieve reis i...

Op hysterisch luxe naar Griekenland

All-inclusive on steroids.

Je vakantiebudget is deze zomer vermoedelijk hoger dan ooit, net als de nood om even helemaal weg te zijn trouwens. Mogen wij je dit ultieme luxereisje naar de onbekendere Griekse eilanden aanraden?

Om de pleister er maar direct van af te trekken: deze exclusieve reis is te boeken vanaf circa 13.000 euro per persoon. MAAR: dat is wel inclusief jacht, helikoptervervoer en afgelegen stranden waar je de afgelopen anderhalf jaar gemakkelijk door vergeet.

The Undiscovered Greek Isles, zo heet de trip, en je gaat ermee langs vier eilanden: Paros, Naxos, Folegandros en Milos. Waar je zeegrotten bezoekt, per catamaran een lagune verkent, door oude stadjes struint en geniet van de mooiste uitzichten. En ja: een verblijf op een privéjacht hoort er dus óók bij. En in de fijnste hotels, dat ook.

Wij zien het zitten.

Beeld: TCS

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in