Lekker even weg? Deze huisjes zijn nog te boeken.

De meivakantie nadert met rasse schreden. En dat hebben we geweten, toen bij de persconferentie bleek dat we zeker nog niet in het buitenland zouden zitten vanaf 1 mei. Er ontstond een ware run op fijne huisjes in eigen land.

Gelukkig is er nog altijd veel moois te boeken. Wij doen alvast drie voorzetjes voor een fijn (mid)weekje dichtbij huis.

Vrouwenpolder: Jacobshoofd 4

Article continues after the ad

Een fijn vakantiehuis van125 vierkante meter, op 900 meter van het dorp en slechts 300 meter van het strand. Geschikt voor maximaal zes personen. De bungalow ligt lekker in het groen, heeft veel tuin rondom met altijd een zonnig plekje, en is een ideal uitvalsbasis voor Vrouwenpolder en omgeving.

Greonterp: Natuurhuisje

Landelijk gelegen is hier een understatement: dit huisje in het kleine dorpje Greonterp ligt middenin de weilanden, en vlakbij de Elfstedenstadjes. Lekker fietsen, wandelen of zelfs varen op de Friese Meren. En 's avonds bij de pelletkachel mocht het een frisse start van mei worden. 

Zandvoort: The Pine Tree House

Een luxe Airbnb die aanvoelt als een suite in een boetiekhotel. Natuurlijk op vijf minuten lopen van het strand. Het Scandinavisch design zorgt voor een fijn plaatje, en alle luxe is voorzien, tot aan het Aupingbed toe.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in