Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau Aanbieding: zalig Tirol in de zomer!

Verblijf in het kleine, charmante dorpje Ladis. Nu ook Oostenrijk weer op geel is gesprongen, kunnen we je eindelijk deze fijne aanbieding voor een verblijf in Tirol laten zien. Je verblijft in het charmante dorpje Ladis op een hoogte van maar liefst 1.200 meter boven het Tiroler Inntal. Het dorp...

Nouveau Aanbieding: zalig Tirol in de zomer!

Verblijf in het kleine, charmante dorpje Ladis.

Nu ook Oostenrijk weer op geel is gesprongen, kunnen we je eindelijk deze fijne aanbieding voor een verblijf in Tirol laten zien.

Je verblijft in het charmante dorpje Ladis op een hoogte van maar liefst 1.200 meter boven het Tiroler Inntal. Het dorp staat bekend als een van de plaatsen in de 'zonneterras' regio, waar maar liefst 2.000 zonuren per jaar worden gemeten.

Het is een ideale locatie actieve natuurliefhebbers. In de natuurrijke omgeving kun je gebruik maken van de liften die je hoog de bergen in brengen, met maar liefst 500 km wandelpaden en 200 km fietspaden om van te genieten.

Verblijf in het 4*-VAYA Ladis hotel in de adembenemende natuur van het Oostenrijkse Tirol. Vanaf het hotel vind je diverse liften die je de bergen in brengen.

Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, lounge, lift...

... binnenzwembad, sauna en stoombad. De kamers zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Bij het hotel is gratis Wi-Fi beschikbaar.

Hogerop zijn er prachtige uitzichten, maar je kunt ook naar het beroemde kasteel Laudegg uit de 13e eeuw. Het kasteel is al van ver te zien en neemt je mee terug in de tijd. Het kasteel heeft een schilderachtige ligging en door de hoogte heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de omgeving.

Dit is de Tirol Aanbieding:  

  • Verblijf vanaf € 329 in het 4*-VAYA Ladis hotel
  • 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of buffetdiner
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Toegang tot het verwarmde binnenzwembad (08.00 – 20.00 uur)
  • Inclusief Super Sommer Card met services en kortingen op verschillende activiteiten en attracties
  • Kinderen t/m 2 jaar verblijven GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel

Klik hier voor meer informatie en reserveren

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in