Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau Aanbieding: vorstelijk logeren in het Sauerland

In Bad Arolsen werd koningin Emma geboren. Duitsland is dankzij versoepelingen op geel gesprongen, wat opties biedt voor een vakantie daar. We tippen Bad Arolsen in het landelijke Sauerland, vol bossen, oude mijnen, kastelen en grotten. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen en we hebben een fij...

Nouveau Aanbieding: vorstelijk logeren in het Sauerland

In Bad Arolsen werd koningin Emma geboren.

Duitsland is dankzij versoepelingen op geel gesprongen, wat opties biedt voor een vakantie daar. We tippen Bad Arolsen in het landelijke Sauerland, vol bossen, oude mijnen, kastelen en grotten.

Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen en we hebben een fijne aanbieding voor je: twee overnachtingen in het viersterren Welcome Hotel, in het centrum van Bad Arolsen. Boek nu voor €89 p.p.

Welcome Hotel Bad Arolsen ****

Het WELCOME HOTEL BAD AROLSEN verbindt een historische omgeving met moderne flair.

Dit prachtige 4-sterrenhotel maakt deel uit van het barokke slotcomplex ‘Residenzschloss Bad Arolsen’, dat zo rijk aan geschiedenis is.

Hier werd koningin Emma geboren.

De kamers van het Welcome Hotel Bad Arolsen zijn allen voorzien van een bad, douche, toilet, televisie, radio, kluisje en minibar. Culinair genieten kun je in het Welcome Hotel Bad Arolsen in de hotel-restaurants Schlossgasthof en Remise. Voor een drankje ben je welkom in het avondlokaal Plückersen de café-bar Orangerie.

Het uitgebreide beauty- en wellness center van het hotel biedt een scala aan ontspanningsmogelijkheden; diverse massages, aromabaden, zwembad, sauna en een ontspanningsruimte. Verwen jezelf met een welverdiende beautybehandeling en ontspan na een heerlijke dag in de natuur in de hammam of zout kristallensauna. De entree voor het zwembad en de sauna’s bedraagt € 5 p.p.p.d.

Het Welcome Hotel ligt in het centrum van Bad Arolsen, dat ook wel het 'Versailles van Hessen wordt genoemd. Het prachtige slot, het uitzonderlijke cultuuraanbod zoals het jaarlijkse barokfestival, de heerlijke parken en het golfterrein boven de Twistesee maken zowel cultuurliefhebbers, liefhebbers van actieve vakanties en dagjesmensen even enthousiast.

Ook de omgeving heeft veel te bieden: het zo’n 20 km verderop liggende Korbach lokt met zijn middeleeuwse stadscentrum, de indrukwekkende Edersee is één van de grootste stuwmeren van Europa, Willingen trekt met wintersport, een zomerrodelbaan en een dierenpark en het op 45 km afstand liggende Kassel nodigt uit tot winkelen, kunst en cultuur.

Dit is de deal:

Je boekt deze deal via ons bij Nuwegexclusief

2 overnachtingen

2 x uitgebreid ontbijtbuffet

1 x 3-gangendiner of buffet (bepaalt het hotel)

1 x informatiemap over de omgeving

per boeking 1 paar Camelia slippers t.w.v. €25 cadeau

Kijk voor meer informatie en actievoorwaarden op Voordeel Nouveau

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in