Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau Aanbieding: genieten aan het Gardameer

Boek deze autovakantie nu met korting! Nog op zoek naar een vakantie? We tippen deze autovakantie in vier sterren resort The Garda Village aan het prachtige Gardameer. Nu te boeken vanaf € 159! Ideale ligging Je hebt keuze uit een verblijf van 4, 6, 8, 11 of 15 dagen op dit mooie park dat aan het...

Nouveau Aanbieding: genieten aan het Gardameer

Boek deze autovakantie nu met korting!

Nog op zoek naar een vakantie? We tippen deze autovakantie in vier sterren resort The Garda Village aan het prachtige Gardameer. Nu te boeken vanaf € 159!

Ideale ligging

Je hebt keuze uit een verblijf van 4, 6, 8, 11 of 15 dagen op dit mooie park dat aan het meer ligt. The Garda Village is ideaal gelegen om uitstapjes in de omgeving te maken.

In de omliggende dorpjes en stadjes is altijd wel een Italiaanse markt te vinden en je kunt er fijn wandelen, zowel kuitenbijters als wat vlakkere routes. Ook in de buurt: de grotten van Catullus.

Groot resort

The Garda Village ligt op 3,5 km van het centrum van Sirmione en is een groot resort met veel faciliteiten voor volwassenen, tieners en kinderen.

De accommodaties bestaan uit bungalows en caravans, allemaal met een gratis eigen parkeerplaats. Gardaland, het grootste pretpark in Italië, ligt op ongeveer 20 minuten rijden.

Veel faciliteiten

Het resort heeft tennisbanen, voetbalveld, minigolf, een boogschietbaan en een eigen strand met een beachvolleybalveld. Je kunt er kano’s, motorboten, jetski’s en waterfietsen huren.

Voor de kleintjes is er een speelplaats, een speelkamer en een kinderclub beschikbaar, met activiteiten en excursies. Er zijn ook bars met dans en live muziek en een pizzarestaurant met een prachtig uitzicht op het meer, dat buffetten, barbecues en thema-avonden organiseert.

De deal op een rijtje

  • Je boekt deze deal via Nouveau bij Bookunited
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Gas, water en elektriciteit
  • 1 parkeerplaats inclusief
  • Animatie aanwezig van 18/05 t/m 15/09 (09.00-23.00 uur)
  • Direct gelegen aan het Gardameer
  • Vakantiepark beschikt over 4 zwembaden!
  • Gelegen op loopafstand van het strand

The Garda Village ****sterren

Via Coorti Romane 47

25019 Sirmione

Gardameer Italië

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in