Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau Aanbieding: all inclusive aan het Gardameer

Lekker eten, ontspannen sfeer, prachtig uitzicht! De meest schilderachtige plaats aan het Gardameer is toch echt wel Malcesine. De naam bekent niet voor niet 'Parel van het Gardameer'. Door de hele stad heen zijn er romantische doorkijkjes, prachtige oude panden en kronkelende straatjes te vinden...

Nouveau Aanbieding: all inclusive aan het Gardameer

Lekker eten, ontspannen sfeer, prachtig uitzicht!

De meest schilderachtige plaats aan het Gardameer is toch echt wel Malcesine. De naam bekent niet voor niet 'Parel van het Gardameer'.

Door de hele stad heen zijn er romantische doorkijkjes, prachtige oude panden en kronkelende straatjes te vinden. De streek staat bekend om boomgaanden met olijf- en citroenbomen.

Uitzicht over het meer

Vlakbij (en dus net iets rustiger) ligt Navene waar Hotel Sole Malcesine gevestigd is. Prachtig uitzicht over het meer...

...eigen zwembad…

…sauna, restaurant en bar…

…en mogelijkheden tot watersporten.

De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht zodat iedereen er gemakkelijk gebruik van kan maken. Ze beschikken over een televisie, telefoon, airconditioning, eigen badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet.

Langs de oevers van het meer is van alles te zien en te doen, vanuit Malcesine kun je ook een boottochtje maken over het Gardameer. De meest schilderachtige dorpjes bevinden zich aan de zuidelijke kant van het meer. Aan de noordelijke kant, dichter bij de Alpen, worden verschillende avontuurlijke activiteiten georganiseerd.

Voor dagtochten zijn Verona, Padua en Venetië te doen. De meeste relaxte manier om in die laatste stad te komen in de trein te nemen: je stapt op in Peschiera del Garda en staat met de Italo 8977 in anderhalf uur in hartje Venetië, zonder overstappen.

Dit is de aanbieding voor Hotel Sole Malcesine

  • 4, 5, 7 of 14 overnachtingen vanaf € 225
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks een lichte lunch met saladebuffet, verschillende soepen, vers fruit en huisgemaakt gebak
  • Dagelijks diner in buffetvorm
  • inclusief huiswijn, bier, frisdranken en water tijdens het diner
  • Onbeperkt huiswijn, bier van de tap, water, frisdranken en verschillende lokale likeuren (12.00 – 22.00 uur)
  • Tussen 16.00 en 17.00 uur voor de kinderen een snack
  • Toegang tot de wellnessfaciliteiten (14.00 – 20.00 uur)
  • Inclusief fietshuur (o.b.v. beschikbaarheid)

Kijk hier voor meer informatie en reserveren

Hotel Sole Malcesine

Via Gardesana 508

37018 Malcesine

Gardameer Italië

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in