Eerst lezen, dan het avontuur tegemoet rijden!

Reizen in tijden van corona is een heel gepuzzel. Vliegen is niet zonder risico. De menigte in grote hotels vermijd je ook liever. Meer dan ooit is de camper dus ‘vrijheid, blijheid’ in je eigen veilige bubbel. Verhuurcentra kunnen de vraag niet aan, maar het is wel ánders dan met bijvoorbeeld de caravan op vakantie gaan, daar moet je je qua route en logistiek op instellen.

Article continues after the ad

Overweeg je een reis per camper, dan heeft Lannoo een leuke Drive Your Adventure-reeks waarin Noorwegen de spits afbijt. Het is het land van rust, ruimte en avontuur, en van fjorden, verlaten wegen en ruige natuur. Dit handboek laat je alle troeven ontdekken, zodat je optimaal kunt genieten van wat dit prachtige land te bieden. Reizen in een intieme camper geeft je de ultieme vrijheid en Drive your adventure - Noorwegen toont je de mooiste plekjes.

Om deze gids te maken zwierven Clémence Polge en Thomas Corbet maanden met een camper langs de bergketens en de kustlijn.

Ze doen niet alleen het verslag van hun reis en ontmoetingen, maar geven ook tips voor je voorbereiding, het leven aan boord, leuke adressen, de beste kampeerplekken, sportieve en culturele activiteiten.

Drive your adventure - Noorwegen is een onmisbaar boek voor een onvergetelijke roadtrip over de prachtige Noorse wegen. Pak je spullen, huur een camper, ontdek onder andere Trondheim en geniet op 4 wielen en in alle vrijheid van een van Europa's mooiste landen.

In 2021 volgen nog Drive Your Adventure - Portugal en Drive Your Adventure - Frankrijk.

Foto's (c) Pixabay, iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in