Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Net als in de film: de Engelse Oostkust mag op de verlanglijst

Heerlijk dwalen aan zee. Gevallen voor de Netflix-film The Dig? Die is dus opgenomen in het ruige landschap van Suffolk, in de Engelse kustregio East Coast. Een plek die wat ons betreft zéker op de bucket list thuishoort. De East Coast ligt ten noordoosten van Londen en is het toneel voor menig f...

Net als in de film: de Engelse Oostkust mag op de verlanglijst

Heerlijk dwalen aan zee.

Gevallen voor de Netflix-film The Dig? Die is dus opgenomen in het ruige landschap van Suffolk, in de Engelse kustregio East Coast. Een plek die wat ons betreft zéker op de bucket list thuishoort.

De East Coast ligt ten noordoosten van Londen en is het toneel voor menig film en serie. Logisch, want kijk toch eens.

Je bent er, in normale tijden dan, zo. En je kunt je de frisse zeelucht en rust al helemaal voorstellen zo.

Outstanding Beauty

Van het schiereiland Deben Peninsula (een Area of Outstanding Natural Beauty, dus dan weet je dat het goed zit) tot de prachtige stranden van Thorpeness en Aldeburg en natuurgebied Shingle Street.

Of je trekt iets verder naar het zuiden, naar Dorset. Waar Kate Winslet onlangs neerstreek voor de opnames van de film Ammonite. Een paradijs van natuur, winkels, lieve cottages én restaurants. Een gouden combinatie.

Een fotogenieke uitademplek op een uurtje vliegen van Schiphol. Wij staren voorlopig nog even verlekkerd naar dit plaatje.

Beeld: England's Coast

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in