Fan van 'Wie Is De Mol' en op zoek naar een vakantie? Goed nieuws: verschillende organisaties bieden een trip aan die je even doet geloven dat je zélf meedoet aan het populaire programma. 

En dat is iets wat veel mensen graag willen.

Wie is het?

Het programma is ongekend populair, logisch met van die adembenemend mooie locaties en spannende spellen. Nu zijn er organisaties, zoals ‘Wie is de Saboteur?’ en 'Wie is de Vos?’ die een 'Wie Is De Mol' vakantie aanbieden. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nog 7. 👀#widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Mollen

Bij 'Wie Is De Vos' blijft alles lekker dichtbij huis: in Limburg kun je je een weekend lang als molloten gedragen. Oftewel spellen doen die ik ook in het programma te zien zijn. 

Article continues after the ad

Wil je toch wat verder weg? Dan is ‘Wie is de Saboteur? een goede optie. Waar je dan naartoe gaat: Spanje. De organisatie spreekt van het échte werk. Het komt ook wel heel dichtbij: er zijn elf deelnemers en een mol (de saboteur).

Tien dagen Spanje

Deze wordt overigens gekozen uit alle mensen die zich ingeschreven hebben. Overigens kun je wel van te voren aangeven of je wel of niet de mol wil zijn. O ja, de trip duurt tien dagen!

Beeld: still video 'Wie Is De Mol'

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in