Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met je hond naar een hotel? Híer kan het

Speciaal arrangement voor je harige kind! Niets zo leuk als even weg mét je hond – voor veel baasjes is alles met hun huisdier leuker dan wat dan ook zonder. Om hondenbezitters tegemoet te komen bieden deze zomer het City Hotel Hengelo, Designhotel Maastricht, The ED Amsterdam, Oranje Hotel Leeuw...

Met je hond naar een hotel? Híer kan het

Speciaal arrangement voor je harige kind!

Niets zo leuk als even weg mét je hond – voor veel baasjes is alles met hun huisdier leuker dan wat dan ook zonder. Om hondenbezitters tegemoet te komen bieden deze zomer het City Hotel Hengelo, Designhotel Maastricht, The ED Amsterdam, Oranje Hotel Leeuwarden en The Lancaster Hotel Amsterdam speciale hondenarrangementen aan.

Op de kamers ligt een lekkere hondensnack te wachten, natuurlijk een comfortabel hondenkussen voor een goede nachtrust, en hondswaardige ontbijtjes volledig in stijl. De baasjes worden uiteraard niet vergeten. Ook zij worden volledig in de watten gelegd om te genieten van een vakantie in eigen land, maar dan wel samen met hun beste vriend.

Honds verwenpakket

Tijdens het verblijf start de dag voor de hond met premium ontbijtbrokken met een kommetje water en voor de baas een heerlijk uitgebreid ontbijt. Om het zowel de stadshonden als de plattelandshonden naar hun zin te maken, zullen de hotels naast alle faciliteiten verschillende wandelroutes in de omliggende omgeving uitzetten.

Zo kunnen de honden samen met hun baasjes de natuur in en genieten van de mooiste parken en bossen van Nederland, om vervolgens na een lange dag in de buitenlucht te kunnen ontspannen in de hotellobby- of kamer. Goed gedrag wordt tijdens het verblijf beloond met een officieel goed-gedrag-hondendiploma en het baasje krijgt als aandenken aan deze bijzondere vakantie een unieke polaroidfoto mee naar huis.

Van Amsterdam tot Maastricht

Vijf Eden Hotels door het hele land hebben hun deuren geopend voor de honden en hun baasjes. City Hotel Hengelo is omringd door het Twentse landschap en vormt hierdoor de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie waarbij stad en natuur gecombineerd worden. Bij het moderne The ED Amsterdam geniet de viervoeter en zijn baasje van een vakantie in de hoofdstad met het diervriendelijke Vondelpark om de hoek en in Designhotel Maastricht is naast het karakteristieke centrum van de stad, ook de Zuid-Limburgse natuur te ontdekken. Zoals bijvoorbeeld de Sint Pietersberg, een beschermd natuurmonument én onderdeel van het Pieterpad, de langste wandelroute van Nederland. Tijdens deze speciale actiemaanden zullen de hotels extra zorg dragen voor de hygiëne van de kamers en algemene ruimtes zodat iedereen de hotelervaring optimaal beleeft

Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2020. Baasjes betalen een kleine extra bijdrage om hun hond op de kamer te laten slapen. Alle beschikbare kamers en arrangementen zijn boekbaar. Prijzen wisselen per hotel en staan beschreven op de individuele hotelwebsites. Meer informatie op Eden Hotels.