Bubbles, Buddha & the beach – wat wil je nog meer?

Mykonos heeft de reputatie een glamoureus feesteiland te zijn (en een VIP-tafel in Club Paradijs is inderdaad een belevenis voor de liefhebbers), waar je uitstekend kunt shoppen (Enoplon Dinameon is echt een labelwalhalla). Maar het is vooral een mooi eiland, waar ze heel goed zijn in je een beetje luxe bieden. Dit zijn aanraders voor als je nog even zon wilt happen (het is er nu 21 graden).

Agios Sostis

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lola e Fer Viajam Pelo Mundo (@lolaeferviajam) op

Niet verder vertellen, maar het strand van Agios Sostis is prachtig, rustig en alleen te bereiken per auto over een weg die niet staat aangegeven (en het laatste stukje kun je beter even lopen). De hemel zij dank voor Google Maps. Picknick-mand mee voor een middagje Blue Lagoon-vibes.  

Article continues after the ad

Restaurant Remezzo

Wie wegblijft van typische toeristenrestaurants met geplastificeerde menukaarten zal overal op Mykonos lekker kunnen eten. Wil je een keer bijzonder uit eten, dan is Remezzo in Mykonos-stad de plek: Griekse gastronomie en een adembenemend uitzicht.

Aqua Marine Spa

Op Mykonos wemelt het van de spa's, maar de Aqua Marine Spa van het Petasos Beach Resort is toch wel de meest stijlvolle, om je een dagje in te laten pamperen.

Buddha Bar

De zonsondergang is overal op het eiland even fraai, maar krijgt toch extra schoonheid achter een cocktail op het terras van de Buddha Bar in Santa Marina.

Bubbles Champagne Bar

Champagne is zo'n beetje op het hele eiland te krijgen, Mykonos-bezoekers zijn er dol op. Er is zelfs een champagnebar in Mykononos-stad waar ze Veuve Clicquot schenken en de sfeer toch zonder pretenties is: een bijzondere combinatie!

Foto's (c) iStock, de betreffende locaties

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in