Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Logeren in dit sprookjeskasteel in Limburg

In Limburg waan je je al snel in een heel andere wereld. Voor diegenen die een vlakker Nederland gewend zijn (lees: bijna iedereen) is Limburg altijd toch een compleet nieuwe wereld. En je kunt er nu logeren in dit fijne kasteeltje zonder helemaal naar Frankrijk af te hoeven reizen. Het romantisc...

Logeren in dit sprookjeskasteel in Limburg

In Limburg waan je je al snel in een heel andere wereld.

Voor diegenen die een vlakker Nederland gewend zijn (lees: bijna iedereen) is Limburg altijd toch een compleet nieuwe wereld. En je kunt er nu logeren in dit fijne kasteeltje zonder helemaal naar Frankrijk af te hoeven reizen.

Het romantische Château De Raay ligt in de omgeving van Baarlo, waar het vakantiegevoel sterk is, omringd door groen maar ook dichtbij Maastricht.

Het werd gebouwd in de Middeleeuwen, is geheel met eigentijdse kunst ingericht en beschikt over vijftig kamers en suites, charmante salons, intieme private dining ruimtes (hallo coronaproof!) en een heerlijk restaurant.

Daarnaast ligt het kasteel ook nog eens aan het natuurgebied De Peel, waar het fijn wandelen en fietsen is. Of picknicken, want die mogelijkheid biedt het hotel ook. Enfin: opties, opties.

Beeld: Pillows Hotels

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in