Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lente in Twente: hier wil je wandelen

Drie toproutes én een fijn hotel. Oké, lente en Twente staan zeker deels synoniem omdat het lekker bekt. Maar het oosten van Nederland is ook een prachtige plek om het mooiere weer te verwelkomen. Neem dat maar van deze local aan. Omdat we het voorlopig toch echt met ons eigen land moeten doen én...

Lente in Twente: hier wil je wandelen

Drie toproutes én een fijn hotel.

Oké, lente en Twente staan zeker deels synoniem omdat het lekker bekt. Maar het oosten van Nederland is ook een prachtige plek om het mooiere weer te verwelkomen. Neem dat maar van deze local aan.

Omdat we het voorlopig toch echt met ons eigen land moeten doen én gewoon omdat het er mooi en fijn toeven is, tip ik je deze drie Twentse wandelroutes met een fijne uitvalsbasis in pittoresk Delden. Waar je ook nog eens echt fijn op de kamer kunt dineren. 

Het hotel: Carelshaven

Gelegen aan de rand van oud Delden, vlakbij het prachtige landgoed Twickel (tevens de locatie van de eerste wandelroute) en met een culinair topteam in de keuken. Ze bieden er speciale lente-arrangementen met private dining op de kamer, een Twents ontbijt en alle wandel-, fiets- en autoroutes die een mens zich maar kan wensen.