Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lekker fris! Zwitserland heeft nu een openluchthotel

Ventilatie optimaal, kan op corona vrijwel nihil. Perfect voor wie social distancing heel serieus neemt: hotels met slaapkamers in de buitenlucht. Het gemiddelde Zero Waste Hotel van Null Stern Hotels (ook bekend als 'Hotel Ostschweiz') heeft geen muren en geen dak, zodat je je kunt afvragen of e...

Lekker fris! Zwitserland heeft nu een openluchthotel

Ventilatie optimaal, kan op corona vrijwel nihil.

Perfect voor wie social distancing heel serieus neemt: hotels met slaapkamers in de buitenlucht. Het gemiddelde Zero Waste Hotel van Null Stern Hotels (ook bekend als 'Hotel Ostschweiz') heeft geen muren en geen dak, zodat je je kunt afvragen of er wel sprake is van een kamer.

Een overnachting kost 295 euro en daarvoor krijg je een comfortabel tweepersoonbed...

...en 'moderne butlers die zorgen voor eten en drinken'. Kort samengevat: je krijgt ontbijt op bed, in een mand.

Een douche of badkamer is er niet, wel heeft elke suite een washokje en toilet en een back-up kamer voor als het slecht weer is.

De frisse-lucht-overnachting is ontworpen door conceptuele kunstenaars Frank en Patrik Riklin (oh dear, conceptueel, altijd lastig) en hospitality professional Daniel Charbonnier. 

En hij is te boeken in St-Gallen, Constance, Toggenburg, Heidiland, Appenzellerland, Thurga, Schaffhauserland en het prinsdom Liechtenstein. Er is niets bekend over antimuggenmiddel als extra freebie. 

Foto's (c) Zero Real Estate 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in