Yep, niet vóór, maar óp Pampus – het kan!

Kamperen op een (bijna) onbewoond eiland? Een droom die deze zomer uitkomt op Forteiland Pampus! Je kunt er een magische nacht beleven in de natuur. 

In de verte zie je de skyline van Amsterdam, af en toe vaart er een bootje langs en je mede-overnachters zijn vele ganzen en zwaluwen.

Article continues after the ad

Je vaart er in een half uurtje heen vanaf IJburg of Muiden, wordt opgevangen door de gastvrouw of – heer die je naar je tent brengt. Daar wordt ook een ontbijtje bij bezorgd.

Op Pampus slaap je in het schootsveld: het onontgonnen deel van Pampus. Historisch gezien is dit stuk van het eiland altijd ongebouwd gebleven, zodat in tijden van oorlog de kanonnen vrij konden schieten.

Deze tijden zijn voorbij, maar het schootsveld is nog steeds vrij. Hier zijn tien ruime plekken vrijgemaakt en tien comfortabele tenten opgezet. Zo waan je je heel even eilandbewoner en kun je genieten van prachtige zonsopkomsten en zonsondergangen.

Op woensdag en donderdag serveert het Pampus Paviljoen een kleine maar fijne avondkaart met eilandgerechten en borrelhappen voor het hele gezin! Op vrijdag en zaterdag is pop-up Zomerlicht onderdeel van de camping: een uitgebreide picknickervaring die lekker eten combineert met een ultiem gevoel van vrijheid. En wat écht heel leuk is: als de laatste gasten het eiland hebben verlaten opent er speciaal voor de kampeerders een rijkgevulde doe-het-zelf-bar 😉

Voor meer informatie en tickets, check Pampus.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in