Kost je wel 15.000-45.000 euro per nacht.

Der Karl wist wat mooi en fijn was in het leven. Dus reken maar dat zijn 'buitenverblijfje' in Monte Carlo de moeite waard is. Het stulpje is nu te huur via de (extreem) luxe verhuursite Edge Retreats.

Lagerfeld kocht de villa in 1988 toen hij net bij Chanel zat en renoveerde het compleet naar eigen smaak. Het is een huis uit de Belle Epoque met prachtige tuinen, zes slaapkamers en natuurlijk mooi zeezicht. Ook de ligging is niet verkeerd: je zit er vlakbij het privéstrand van het Monte-Carlo Beach Hotel, waar een eigen tent is inbegrepen bij de prijs.

Article continues after the ad

Villa La Vigie is een parel aan de Franse Rivièra, het loopt dan ook flink storm ondanks het dus niet geringe prijskaartje van 15.000 euro per nacht in het laagseizoen en 45.000 euro per nacht in het hoogseizoen. Maar als je het kunt betalen, weet je zeker dat je in stijl geniet van al het moois dat Monaco te bieden heeft.

Wij sparen nog heel even door.

Beeld: Edge Retreats

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in