Glamping, met héle glamorous buren.

Het is al tijden een beetje lastig voor de Beckhams. Zij wonen in de Cotswolds namelijk náást Soho Farmhouse, een hotel slash hotspot waar iedereen van Meghan Markle tot Londense socialites tot toeristen een nachtje weg boeken. En nu heeft dat hotel óók nog eens uitbreidingsplannen.

Met ingang van volgend jaar zou je maar zo een glampingtent kunnen boeken op het Farmhouse. Hartstikke leuk voor wie de hele Soho House-ervaring eens mee wil maken, maar minder voor de Beckhams. De tenten komen namelijk zo'n beetje op hun terrein te staan. Met alle nieuwsgierige ogen van dien.

Gelukkig lijken David en Victoria er iets op te hebben gevonden: zij laten een enorme heuvel bouwen tussen het kampeerterrein van het Soho en hun eigen achtertuin, zo melden insiders nu. Of het veel uithaalt lijkt nog maar de vraag: de Beckhams mogen in verband met de wilde dieren rondom hun huis niet zomaar een muur laten bouwen.

Article continues after the ad

Dus heb je straks misschien maar zo een tent met uitzicht op een voetballende Becks, of toch in elk geval op loopafstand van Beckingham Palace. Wij zouden er best een nachtje willen doorbrengen.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in