Een nachtje iconisch overnachten in Parijs?

Airbnb is van de bijzondere overnachtingen. Voor elk wat wils is er te boeken. Maar af en toe pakken ze extra uit en verloten ze een nachtje op een locatie waar je normaal nooit terecht kunt. In juni wordt de Moulin Rouge drie nachten opengegooid voor een paar lucky reizigers.

In de iconische rode molen van de Moulin Rouge in het hart van Montmartre zit een kamer die nog nooit toegankelijk is geweest voor publiek. Het is allemaal heel erg Moulin Rouge! (de film dus), heel erg Belle Epoque en heel erg romantisch.

Article continues after the ad

De kamer is omgetoverd tot een waar boudoir uit het cabaret-tijdperk. Lukt het je om de kamer op een van de beschikbare nachten te boeken, dan krijg je backstage toegang tot het theater, een driegangendiner ter plaatse, toptickets voor de show Féerie in het theater en een overnachting voor slechts één euro.

Op de kamer zelf staat een kleedruimte voor gasten klaar vol accessoires uit vergane tijden, en het eigen dakterras is een ontzettend fijne plek om je unieke Parijse avond af te sluiten. 

De kamer is te boeken voor 13, 20 en 27 juni 2022. Wil je 'm scoren, dan dien je vanaf dinsdag 17 mei om 19.00 uur hier een reserveringsverzoek in. 

Bonne chance!

Beeld: Airbnb

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in