Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt logeren in de Downton Abbey villa aan de Rivièra!

Voor als je je even Lady Cora wilt wanen. De prachtige Belle Epoque villa die een belangrijke rol speelt in Downton Abbey: A New Era is in werkelijkheid een hotel, waar je gewoon een kamer of cottage kunt huren. Witte pilaren, symmetrie alom, subtropische tuin, uitzicht op zee – the works. Villa ...

Je kunt logeren in de Downton Abbey villa aan de Rivièra!

Voor als je je even Lady Cora wilt wanen.

De prachtige Belle Epoque villa die een belangrijke rol speelt in Downton Abbey: A New Era is in werkelijkheid een hotel, waar je gewoon een kamer of cottage kunt huren.

Witte pilaren, symmetrie alom, subtropische tuin, uitzicht op zee – the works.

Villa Rocabella is eigendom van Franse multimiljonair Jean-Baptiste Rudelle.

Het huis is gebouwd door Deense architect Hans-Georg Tersling aan het einde van de 19de eeuw.

Ooit werd het pand gebruikt als literaire salon, maar het is toch vooral altijd een vakantiebestemming geweest.

Op het perceel staan in totaal drie huizen, er kunnen 42 gasten worden ontvangen.

Je kunt er accommodatie per kamer of cottage huren, maar natuurlijk ook de hele villa afhuren voor bijvoorbeeld een bruiloft of een ander groot feest. Bij het huis ligt een zwembad en een pétanquebaan. Verder is er een gym, een hot tub en een staf met een hoog Crawley-gehalte: kok, butler, barman en huishoudster.

Villa Rocabella ligt in Le Pradet, vlak bij Toulon en ten westen van St. Tropez, wat een uur rijden is. Omdat in de film maar een klein deel van het huis te zien was, even een rondleiding! 

Foto's (c) Villa Rocabella

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in