Waan je even helemaal Holly Golightly.

Het prachtige huis van Holly Golightly aan de Upper East Side staat te huur op de luxe-verhuursite Inspirato. Zin in een Breakfast at Tiffany's-themed vakantie?

169 East 71st Street. Daar ligt het prachtige herenhuis uit de film. Een icoon, bijna net zozeer als het Givenchy jurkje van Audrey Hepburn. En ook jij kunt er gaan slapen. Met al je vrienden, want met vijf verdiepingen, vier slaapkamers, een wijnkelder met bar, een bibliotheek, een eigen kas en meerdere buitenterrassen is het een waar feesthuis.

Article continues after the ad

Het huis staat sinds kort op Inspirato, zeg maar een hele luxe versie van Airbnb. Niet tijdelijk, zoals het stulpje van Carrie Bradshaw, maar gewoon voor wanneer je maar wil. Ook leuk: Inspirato biedt iedereen die een verblijf boekt direct ook een eigen conciërge en vult de koelkast met luxe producten.

Natuurlijk wandel je zo Central Park in en ligt Tiffany's Fifth Avenue op steenworp afstand. En eigenlijk is het ook nog best te betalen, zeker als je met een groep reist. Leden met een Inspirato Pass betalen 2.500 dollar per maand voor het stulpje en elk ander stulpje op de site. Ben je alleen 'club member' dan betaal je een nachttarief.

O, en er gewoon lekker langslopen met een croissantje en kopje koffie in de hand is natuurlijk sowieso gratis. Voor elk budget wat wils.

Beeld: Inspirato

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in