Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heerlijk verwenarrangement in Chateau Wittem!

Kom je ook genieten van een paar dagen luxe? Even een ander uitzicht, even een andere omgeving, maar wel veilig in Nederland.  En liefst op een bijzondere locatie, waar je in de watten wordt gelegd met gastronomie, luxe en kwaliteit? Voor wie op zoek is naar een mooie en unieke ervaring bieden No...

Heerlijk verwenarrangement in Chateau Wittem!

Kom je ook genieten van een paar dagen luxe?

Even een ander uitzicht, even een andere omgeving, maar wel veilig in Nederland.  En liefst op een bijzondere locatie, waar je in de watten wordt gelegd met gastronomie, luxe en kwaliteit? Voor wie op zoek is naar een mooie en unieke ervaring bieden Nouveau & AmbianceTravel je een fijn arrangement in stijl aan op Chateau Wittem.  

Chateau Wittem is een 11de eeuws kasteel met een grote tuin en een slotgracht in het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Het intieme boutique hotel is net opgeknapt en is luxe, maar intiem, met slechts twaalf riante kamers met airco...

...en een badkamer en suite. Het ligt in de buurt van natuurlijke bronnen die in de Geul uitmonden, het riviertje stroomt naast het hotel. Je zit hier heel centraal tussen Vaals en Maastricht en tussen Valkenburg en Slenaken.

Dankzij het arrangement geniet je onder andere van een culinair 5-gangen diner en een dag fietsen door het Limburgse Heuvelland op een e-bike van het hotel. In routesuggesties wordt ook voorzien.

In Chateau Wittem zit gastronomisch restaurant Julemont dat de klassieke Franse keuken serveert.

En bij goed weer kan er op het sfeervolle tuinterras worden geluncht en gedineerd.

Dit is het Nouveau & AmbianceTravel arrangement:

  • 2 overnachtingen inclusief ontbijt
  • 1/2 fles champagne in een koeler op de kamer voor gasten die in juli 2020 arriveren
  • 1 gastronomisch 5-gangen diner (exclusief dranken)
  • 1 dag e-bike om Zuid Limburg te verkennen inclusief routesuggesties
  • Valetparking en butlerservice bij aankomst
  • Gratis softdrinks uit de minibar

Prijs: Vanaf € 435 per persoon voor de periode tot 1 oktober, kijk voor alle details en eventuele uitbreiding op Chateau Wittem

Hotels die het verschil maken

Nouveau gaat niet zomaar met iedereen in zee, we hechten aan kwaliteit en luxe voor onze lezers. AmbianceTravel stelt individuele rondreizen en arrangementen op maat samen, met verblijf in bijzondere hotels zoals kastelen, kloosters en paleizen.

Luxe mag, maar hoeft niet, zolang de accommodatie maar wel een speciale ervaring biedt. Verder is er een uitgebreide portfolio met culinaire arrangementen. AmbianceTravel biedt wereldwijd reizen en arrangementen aan. 

Foto's (c) Chateau Wittem, Visit Zuid-Limburg / Mistral Photo Limburg