Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heerlijk kijken naar het Italië van Mario Testino

In 'Ciao!' betuigt hij zijn liefde voor het land. Peruaanse Mario Testino is al veertig jaar een van de bekende mode- en portretfotografen ter wereld, die iedereen van prinses Diana en de Cambridge'jes tot Kendall Jenner voor zijn lens heeft gehad. In Italië ontdekte hij zijn liefde voor fashion....

Heerlijk kijken naar het Italië van Mario Testino

In 'Ciao!' betuigt hij zijn liefde voor het land.

Peruaanse Mario Testino is al veertig jaar een van de bekende mode- en portretfotografen ter wereld, die iedereen van prinses Diana en de Cambridge'jes tot Kendall Jenner voor zijn lens heeft gehad.

In Italië ontdekte hij zijn liefde voor fashion. "In Rome draaide alles om de hotste, nieuwste trends en frisse nieuwe styling," zegt hij. "Ik vond het geweldig hoe de Italianen de nieuwste look konden inwisselen voor nóg iets nieuwers zonder hun eigen identiteit te verliezen."

Voor 'Ciao' verzamelde Testino zijn favoriete foto's van Italië...

... niet alleen genomen op fashionshoots...

... maar ook daarbuiten...

...van het dagelijks leven in 'de Laars' van Europa.

Voor de liefhebbers van het land dat het nu zo zwaar heeft, is het een ode aan Bella Figura.

Het fotoboek komt in eerste instantie uit in een gelimiteerde Art Edition van 100 exemplaren waar je een gesigneerde print van Mario bijkrijgt. De normale versie gaat 60 euro kosten en is verkrijgbaar vanaf april 2020.

Foto's (c) Mario Testino / Taschen, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in