Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Genieten: de 5 mooiste spa's van Barcelona!

Voor als je geen Gaudi meer kunt zien 😉 Naar Barcelona ga je voor Gaudi, kunst, cultuur en wat al niet meer. Maar als je er al een paar keer bent geweest of gewoon andere interesses hebt, kun je je er ook op een andere manier aangenaam bezighouden. Barcelona is namelijk ook een wellness hotspot w...

Genieten: de 5 mooiste spa's van Barcelona!

Voor als je geen Gaudi meer kunt zien ?

Naar Barcelona ga je voor Gaudi, kunst, cultuur en wat al niet meer. Maar als je er al een paar keer bent geweest of gewoon andere interesses hebt, kun je je er ook op een andere manier aangenaam bezighouden.

Barcelona is namelijk ook een wellness hotspot waar het wemelt van de fijne spa's om in bij te komen, al dan niet na het verkennen van de stad. We selecteerden vijf heerlijke adressen voor je, om op zijn Spaans te sudderen.

Aire de Barcelona

Alsof je de spa van Sheherazade instapt: traditionele Arabische baden (zoutwater, warm, koud, stoom) en fijne hammambehandelingen.

Mateloos populair, dus vooraf boeken en hou er rekening mee dat je voor 21:00 maximaal twee uur kunt badderen.

Aire de Barcelona Passeig de Picasso, 22, 08003 Barcelona

The Spa Hotel Arts Barcelona

Het mooiste uitzicht dat je ooit in een sauna zult hebben: deze spa ligt op de 43ste verdiepingen van het Hotel Arts en biedt uitzicht over de kustlijn van Barcelona.

Dakterras, acht cabines voor behandelingen, een zwembad met hydromassage en stoombaden. Naast deze sauna, dus.

The Spa Hotel Arts Barcelona Carrer de la Marina, 19-21, 08005 Barcelona

Rituels d’Orient

Ondergronds paleisje van een hammam met behandelingen uit Marokko en Turkije.