Luxe en kleinschalig paradijs op Bonaire.

Er mag alweer even op Bonaire worden gevlogen en mocht dat een optie voor je zijn, dan tippen we het Harbour Village, dat als enige hotel op het eiland een eigen privéstrand heeft – wegblijven van de massa geeft misschien toch net even een wat prettiger gevoel in deze tijd.

Het luxe, kleinschalige hotel heeft 40 fraaie kamers, suites en villa’s, 2 buitenzwembaden en ligt op 2 km van het centrum van Kralendijk. Liefhebbers van duikvakanties zijn hier ook aan het juiste adres, dankzij de eigen 5-sterren PADI duikschool. Maar relaxed dobberen en snorkelen kan natuurlijk ook, als dat meer je ding is.

Article continues after the ad

Het resort heeft een eigen jachthaven, fitnesscentrum en biedt spa- en wellnessbehandelingen aan.

"We hebben alles in gereedheid gebracht om onze gasten niet alleen 100%  in de watten te leggen, maar uiteraard ook om te voldoen aan alle huidige hygiëneprotocollen", zegt directeur Francisco Gonzalez. "Iedereen is voorbereid, het personeel is speciaal getraind, je kunt hier in alle rust even alles achter laten en de batterij weer opladen."

Foto's (c) Harbour Village 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in