Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Echt luxe op vakantie? Huur een boot!

Bootje erbij? Nee, dit is geen clickbait, maar clickboat: deze 5 luxueuze boten kun je écht huren, op de meest paradijselijke plekken van Europa. De bubbels staan er altijd koud, je bent altijd op het water te vinden en de uitzichten zijn ongeëvenaard: wat klinkt er fijner dan een vakantie op je ...

Echt luxe op vakantie? Huur een boot!

Bootje erbij?

Nee, dit is geen clickbait, maar clickboat: deze 5 luxueuze boten kun je écht huren, op de meest paradijselijke plekken van Europa.

De bubbels staan er altijd koud, je bent altijd op het water te vinden en de uitzichten zijn ongeëvenaard: wat klinkt er fijner dan een vakantie op je eigen jacht, zeilboot, catamaran... Maar goed, je moet er maar net eentje hebben. Enter Click&Boat, een soort Airbnb voor boten. Wel de boating holiday, zonder de loterij te hoeven winnen.

Wat denk je bijvoorbeeld van een motorjacht in Mykonos met plaats voor zes personen, een eigen bemanning en een nader te bepalen vaarroute? Kosten: 1500 euro per dag (dus 250 euro per persoon).

Of een jacht met eigen jacuzzi die aanmeert nabij Ibiza, zodat je de leukste feestjes en strandjes af kunt en 's avonds heerlijk kunt relaxen op eigen jacht. Met plek voor twaalf personen kost het je 600 euro per persoon per dag.

Op Sicilië boek je via het platform een fijne catamaran voor elf man, vanaf 8400 euro per week (dus 750 euro per persoon per week). Er zijn mogelijkheden, willen we maar zeggen.

Click&Boat is een Frans bedrijf waar booteigenaren hun eigen boot op kunnen verhuren, want zo'n plezierbootje gebruik je toch niet elke dag. De moeite van een kijkje nemen altijd waard.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in