Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Durf jij over deze nieuwe hangbrug in Tsjechië?

Heb je hoogtevrees, kijk dan maar even weg. Spectaculaire hangbruggen vindt je vooral in China en andere landen in het verre oosten. Tsjechië heeft zich echter naar de eerste plaats weten te werken, met de langste hangbrug ter wereld. De Sky Bridge 721 overbrugt een afstand van bijna driekwart ki...

Durf jij over deze nieuwe hangbrug in Tsjechië?

Heb je hoogtevrees, kijk dan maar even weg.

Spectaculaire hangbruggen vindt je vooral in China en andere landen in het verre oosten. Tsjechië heeft zich echter naar de eerste plaats weten te werken, met de langste hangbrug ter wereld.

De Sky Bridge 721 overbrugt een afstand van bijna driekwart kilometer op 95 meter hoogte, wordt dit voorjaar geopend in het Dolní Morava Mountain Resort en hangt tussen twee bergkammen.

Met zijn lengte van 721 meter verbreekt de brug het record van de momenteel 516 meter lange brug in het Arouca-gebied in Portugal. Later in mei gaat de nieuwe attractie open voor de eerste bezoekers.

Foto (c) Visit Czech Republic.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in