Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Droomhuis mét glijbaan op de Malediven

Voor een glijbaan ben je nooit te oud. Een villa met zwembad en glijbaan voor volwassenen? Natuurlijk staat die op de Malediven, waar luxe en vertier elkaar altijd weten te vinden. Het resort Soneva Fushi rustte hun nieuwste bungalows op het water (ja, óp het water) uit met een eigen glijbaan zo ...

Droomhuis mét glijbaan op de Malediven

Voor een glijbaan ben je nooit te oud.

Een villa met zwembad en glijbaan voor volwassenen? Natuurlijk staat die op de Malediven, waar luxe en vertier elkaar altijd weten te vinden.

Het resort Soneva Fushi rustte hun nieuwste bungalows op het water (ja, óp het water) uit met een eigen glijbaan zo hey blauwe water in. Je boekt een vakantie aan het water of niet, lijken ze te denken.

De villa's hebben één of twee slaapkamers en het zijn officieel de grootste villa's op het water ter wereld, een feit waar ze natuurlijk erg dol op zijn bij het Soneva Fushi.

Een panoramisch uitzicht op de oceaan, 600 of zelfs 850 vierkante meter vakantieruimte, een zwembad IN de oceaan... je moet er diep voor in de buidel tasten (voor één slaapkamer betaal je circa 2800 euro per nacht, voor twee slaapkamers is dat 5400 euro), maar je hebt wel een droom van een vakantie.

En je eigen glijbaan dus. Als dat nog niet op de bucketlist staat...

Beeld: Soneva Fushi 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in