Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dompel je onder in kunst en muziek

Van jazz tot urban, van moderne kunst tot prachtige klassiekers en van stadsleven tot oude kastelen op het platteland. Luxemburg heeft op cultuurgebied enorm veel te bieden. Op zoek naar het ultieme culturele uitje? Waar je kunt genieten van fijne kunst, maar ook van goede wijnen, fijne patisseri...

Dompel je onder in kunst en muziek

Van jazz tot urban, van moderne kunst tot prachtige klassiekers en van stadsleven tot oude kastelen op het platteland. Luxemburg heeft op cultuurgebied enorm veel te bieden.

Op zoek naar het ultieme culturele uitje? Waar je kunt genieten van fijne kunst, maar ook van goede wijnen, fijne patisserieën en prachtige uitzichten? Hop, de auto in en op naar Luxemburg, waar je na ongeveer vier uur rijden een heel andere wereld wacht.



Galerieën

Luxemburg staat bekend om zijn cultureel erfgoed, zowel in the country als in Luxemburg-Stad. Waar je te kiezen hebt uit heel veel fijne galerieën, met voor elk wat wils. Wij tippen in elk geval Nosbaum Reding en Zidoun-Bossuyt, beide gespecialiseerd in hedendaagse kunst. Ook leuk: alle kunst mag – tegen betaling natuurlijk – mee terug naar Nederland. Meer kunst zien? Overweeg een tripje naar Luxembourg Art Week, van 8 t/m 10 november.

Wanneer gaan we?



Voor meer informatie: Visit Luxembourg